Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜε γαστρονομικές αναφορές και πολλά υπονοούμενα το μήνυμα Παππά για το μέλλον...

Με γαστρονομικές αναφορές και πολλά υπονοούμενα το μήνυμα Παππά για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

«Χρειαζόμαστε μια συντεταγμένη αριστερή προοδευτική παράταξη - Ούτε ένα κόμμα–"χυλό" ούτε ένα κόμμα–"στρείδι"» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Πάππας.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες αποφάσισε να αποστείλει από την Φθιώτιδα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επιχειρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να αποδώσει την έσχατη «ζωντάνια» στο κόμμα με τα πλείστα συντροφικά «μαχαιρώματα» παραμονές των εκλογών, στις δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες παραγωγής πολιτικής στην Κουμουνδούρου.

«Ο δημοκρατικός κόσμος έχει καταλάβει τις διαφορετικές προσεγγίσεις μεταξύ των υποψηφίων. Αυτό που λέω είναι ότι χρειαζόμαστε μια συντεταγμένη αριστερή προοδευτική παράταξη», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ούτε ένα κόμμα-”χυλό”, στο οποίο ο ηγέτης δεν λογοδοτεί πουθενά, ούτε ένα κόμμα-”στρείδι”, που λειτουργεί με κλειστές δομές και με κλειστές πόρτες», τόνισε ειδικότερα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας