Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕλλάδα – Αίγυπτος: Μνημόνιο Συνεργασίας σε θέματα υγείας και φαρμακευτικής περίθαλψης

Ελλάδα – Αίγυπτος: Μνημόνιο Συνεργασίας σε θέματα υγείας και φαρμακευτικής περίθαλψης

Στη ίδια συνάντηση, παρέστησαν από την ελληνική πλευρά o Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη.

Σε φιλόδοξες τάσεις η συνεργασία Ελλάδας και Αιγύπτου με σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη σήμερα. Το Μνημόνιο αφορά θέματα υγείας και φαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Khaled Abdel Ghaffar, όπου αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα πολιτικών υγείας και στη βάση της καλής συνεργασίας, που ήδη υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης, το οποίο προβλέπει την σύσφιξη των διμερών σχέσεων στον τομέα της υγείας και την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

Στη ίδια συνάντηση, παρέστησαν από την ελληνική πλευρά o Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη και από την αιγυπτιακή πλευρά ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας