Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Αχτσιόγλου: «Παίρνουμε την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια μας»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: «Παίρνουμε την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια μας»

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιχειρεί έναν έμμεσο πλην σαφή, διαχωρισμό από τα υπόλοιπα φαβορί της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, στρέφοντας τα βέλη της ευθέως προς τον πρωθυπουργό και την ακολουθούμενη κυβερνητική του πολιτική, αποδεικνύοντας ότι μπορεί και είναι στους στόχους της να σταθεί επάξια απέναντί του.

Με δύο απανωτά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, επιχειρεί να αφήσει το δικό της, ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ευρεία συμμετοχικότητα και την ελπίδα, που ολόκληρο το κόμμα αξιώνει πριν το μεγάλο στοίχημα της κάλπης της επόμενη Κυριακής, στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Στις 17 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για έναν ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό, για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών» τονίζει η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου, με τον επαρκή τόνο αισιοδοξίας.

«Η ζωή όλων ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία, για προοπτική, ευημερία και δημιουργία. Ξεκινά με προσδοκίες. Σήμερα, οι περισσότεροι δεν ζουν έτσι. Ζουν χωρίς προσδοκίες. Διότι κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο. ‘Δεν βλέπετε;’ μας λένε. ‘Η κλιματική κρίση, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση. Έτσι έχουν τα πράγματα. Επιβιώνετε. Αρκεί’. Με αυτή τη θέση θέλουν να σβήσουν τις προσδοκίες μίας ολόκληρης κοινωνίας» σημειώνει η κ. Αχτσιόγλου.

Πράγματι, όπως σημειώνει «τίποτα δεν θα αλλάξει, εάν αρκεστούμε σε διαπιστώσεις. Αν δεν ανακτήσουμε τη σημασία του συλλογικού. Αν δεν επαναφέρουμε την ουσία της πολιτικής».

Όπως επισημαίνει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «για εμάς, πολιτική σημαίνει καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση της ζωής των πολλών. Σημαίνει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Σημαίνει αντίσταση σε ό,τι μας καθηλώνει αλλά και θετική πρόταση για καλύτερες μέρες».

«Στις 17 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για την πρόεδρο ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό. Για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών. Γιατί αξίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να ζήσουμε καλύτερα. Είναι στο χέρι μας. Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» καταλήγει η κ. Αχτσιόγλου στο μήνυμά της.

«Δεν είμαστε με τις ελίτ»

Με το δεύτερο βίντεο η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιχειρεί έναν έμμεσο πλην σαφή, εύσχημο διαχωρισμό από τα υπόλοιπα φαβορί της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης αλλά και να στρέψει τα βέλη της ευθέως προς τον πρωθυπουργό και την ακολουθούμενη κυβερνητική του πολιτική αποδεικνύοντας ότι μπορεί και είναι στους στόχους της να σταθεί επάξια απέναντί του, ούσα αποφασισμένη να επικρατήσει όταν αυτό χρειαστεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας