Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΕλληνική Λύση: Η μοναδική μεταρρύθμιση που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι...

Ελληνική Λύση: Η μοναδική μεταρρύθμιση που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές

Ο μοιραίος πρωθυπουργός πραγματοποίησε την πλέον θλιβερή του εμφάνιση. Και ο πλέον αδαής κατάλαβε ότι όλα όσα είπε ήταν ήδη γραμμένα και τα διάβαζε κοιτώντας τα πάνελ δεξιά και αριστερά απέναντί του.

«Σε ένα υποτονικό κλίμα όπου οι παριστάμενοι με το ζόρι χειροκροτούσαν, ο μοιραίος πρωθυπουργός πραγματοποίησε την πλέον θλιβερή του εμφάνιση. Και ο πλέον αδαής κατάλαβε ότι όλα όσα είπε ήταν ήδη γραμμένα και τα διάβαζε κοιτώντας τα πάνελ δεξιά και αριστερά απέναντί του. Θα ήταν πιστευτός εάν μιλούσε από καρδιάς», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση για τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκοτ Μητσοτάκη, στην 87η ΔΕΘ.

«Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, ο κύριος Μητσοτάκης ανακάλυψε την “εθνική αυτογνωσία”. Αυτό σημαίνει ότι δεν την είχε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα… Ανακάλυψε στον πέμπτο χρόνο διακυβέρνησής του την “παραγωγή πλούτου”, όταν η κυβέρνησή του παράγει μόνο φτώχεια και ανέχεια. Μετά από 5 χρόνια ανακάλυψε ότι οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια. Αλλά δεν μας είπε ποιος φταίει για αυτό. Προανήγγειλε τις ίδιες “προαναγγελίες” που προαναγγέλλει από το 2019, οι οποίες παραμένουν προαναγγελίες ανελλιπώς κάθε χρόνο. Ισχυρίστηκε πως αύξησε τους μισθούς την ώρα που η ακρίβεια κατατρώει κάθε μισθό του Έλληνα, εκμηδενίζοντας το διαθέσιμο εισόδημα», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το κόμμα, ο πρωθυπουργός «ανακοίνωσε το τέλος των “market pass” για τους Έλληνες αλλά θα συνεχίσει να μοιράζει “δελτία σίτισης” στη Θεσσαλία, αφού άφησε να πλημμυρίσουν και να καταστραφούν εκεί περιουσίες και άνθρωποι. Αντί να καταργήσει τον “νόμο Κατρούγκαλου” όπως είχε υποσχεθεί από το 2019, πάλι θα δώσει “έναντι”. Αφήνει την τιμή του πετρελαίου να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη και ταυτόχρονα θα δώσει ένα μικρό επίδομα, ως νέος “Χότζας”. Ως “πολιτικάντης” ανακοίνωσε νέα αύξηση στους ιδιωτικούς μισθούς τον Απρίλιο, λίγο πριν τις ευρωεκλογές».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση, υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «μίλησε εναντίον των servicers, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να τηλεφωνούν, αντί να μιλήσει για τα funds που τους χρησιμοποιούν και αισχροκερδούν εις βάρος των Ελλήνων. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε υποχρεωτική ασφάλιση για σπίτια και επιχειρήσεις, αντί να αναλάβει την ευθύνη για τις καταστροφές που προκάλεσε με την ανικανότητα της κυβέρνησής του να ολοκληρώσει τα έργα που είχε προαναγγείλει και να γλιτώσει ο κόσμος τις καταστροφές».

«Για τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε τα ίδια ακριβώς που ανακοινώνει ανελλιπώς εδώ και 5 χρόνια ως πρωθυπουργός, χωρίς ποτέ να τα πραγματοποιεί. Ανακοίνωσε “10.000 φορτιστές” δείχνοντας ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να μιλήσει για αναδασώσεις. Αποδεικνύοντας έτσι την εμμονή του στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο πρωθυπουργός που ευθύνεται για την ακύρωση του East Med, είπε πάλι ψέματα για τον για τον νέο Εμπορικό Δρόμο της Ινδίας, ο οποίος ουσιαστικά μας παρακάμπτει. Μίλησε για τεχνητή νοημοσύνη απευθυνόμενος μάλλον σε μη νοήμονες. Ανακοίνωσε ένα νέο “συμβόλαιο με τον λαό” με σύνθημα “μεταρρύθμιση παντού”. Η μοναδική μεταρρύθμιση που μπορεί να κάνει είναι να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας