Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυξημένη η συμμετοχή στις κάλπες - Παράταση έως τις 9:00

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυξημένη η συμμετοχή στις κάλπες – Παράταση έως τις 9:00

Εκτιμάται ότι ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει πριν τις 11 το βράδυ.

Ξεπερνά κάθε προσδοκία, ακόμα και στελεχών του κόμματος, η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πλησιάζοντας κι ενδεχομένως να ξεπεράσει τις  152.000 πολιτών που είχαν συμμετάσχει στις τελευταίες προεδρικές εκλογές του κόμματος, τον Μάιο του 2022.

 

Εξαιτίας μάλιστα της αυξημένης συμμετοχής, ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος ανακοίνωσε την παράταση της διαδικασίας εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Εάν παρατηρηθούν μεγάλες ουρές ενδέχεται να δοθεί και περαιτέρω παράταση, ενώ εκτιμάται ότι ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει πριν τις 11 το βράδυ.

Φυσικά, αυτή η μεγάλη συμμετοχή και η εξίσου μεγάλη εγγραφή νέων στελεχών στο κόμμα, καθιστά επισφαλείς τις προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Δρόσος, μέχρι τις 19:30 είχαν ψηφίσει περίπου 130.500 άτομα συν 1.100 άτομα από το εξωτερικό. Ανέφερε ακόμη ότι περίπου 35.000 είναι νέα μέλη που γράφτηκαν για να ψηφίσουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας