Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΤζουμάκας κατά Κασσελάκη: Φυτευτός για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ 

Τζουμάκας κατά Κασσελάκη: Φυτευτός για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ 

Βαριές ευθύνες επέρριψε και για την περίοδο 2019-2023 στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για «την εδραίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη».

 

 

Σφοδρά πυρά και βαριές καταγγελίες κατά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας στο Κontra24.

Ειδικότερα, ο κ. Τζουμάκας έκανε λόγο και μάλιστα πολλές φορές για σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας που εισχώρησε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγξει το κόμμα με στόχο την ήττα, τη διάσπαση και τη διάλυση του. Αυτές είναι οι επιδιώξεις τους τόνισε. Ξεδιπλώνοντας το συλλογισμό του χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «φυτευτό» του συστήματος αυτού.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε κρίση ηγεσίας εντός του χώρου μετά τη φυγή του Αλέξη Τσίπρα αλλά και γενικότερα κρίση πολιτικής η οποία διαπερνά την κοινωνία κι έχει φέρει μια άνευ προηγουμένου παρακμή από τα χρόνια της μεταπολίτευσης και ύστερα.

Τέλος, βαριές ευθύνες επέρριψε και για την περίοδο 2019-2023 στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για «την εδραίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη» και τα διαφορετικά αφηγήματα που εξέφραζε, ενώ προέβλεψε δύσκολες μέρες γιατί την ελληνική κοινωνία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας