Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑνυποχώρητος στο θέμα του Μπέου ο Στ. Κασσελάκης: «Τον αποκηρύσσει ο κ....

Ανυποχώρητος στο θέμα του Μπέου ο Στ. Κασσελάκης: «Τον αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης;»

«Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο; Ναι ή όχι; Είναι ο "καταλληλότερος όλων για τη δουλειά" ο κ. Μπέος; Ναι ή όχι;».

Επανέρχεται στο θέμα του Αχιλλέα Μπέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Tik Tok.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβασε ο κ. Κασσελάκης απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και τονίζει: «Με ακολουθείτε μέχρι και σπίτι. Να σας πω κάτι; Στο σπίτι στο οποίο πρέπει να πάτε, δεν είναι το δικό μου. Πρέπει να πάτε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτήσετε αν αποκηρύσσει τον “καταλληλότερο όλων” δήμαρχο κ. Μπέο».

Και συνεχίζει: «Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο; Ναι ή όχι; Είναι ο “καταλληλότερος όλων για τη δουλειά” ο κ. Μπέος; Ναι ή όχι;».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Καταρχάς με ακολουθείτε μέχρι και σπίτι. Να σας πω κάτι; Στο σπίτι στο οποίο πρέπει να πάτε, δεν είναι το δικό μου. Πρέπει να πάτε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτήσετε αν αποκηρύσσει τον «καταλληλότερο όλων» δήμαρχο κ. Μπέο. Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο; Ναι ή όχι; Είναι ο «καταλληλότερος όλων για τη δουλειά» ο κ. Μπέος; Ναι ή όχι;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας