Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: Περιοδεία στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Θεσσαλίας

Στ. Κασσελάκης: Περιοδεία στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Θεσσαλίας

Ο κ. Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας.

Περιοδεία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του Κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Στις 10 το πρωί θα βρίσκονται στη Νέα Ιωνία Βόλου στις συμβολή των οδών Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη. Θα ακολουθήσει στις 10:45 σύντομη επίσκεψη στο κεντρικό Εκλογικό Κέντρο της «Συμμαχίας για το Βόλο» στη οδό Δημητριάδος, και στη συνέχεια θα βρεθεί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου στο Παλιό λιμεναρχείο.

Ο κ. Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας.

Στις 13:45 θα επισκεφθεί την πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz στο 7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, και στις 14.30 τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας. Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.
Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας