Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤο μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση Κασσελάκη με Φίλη στη Βουλή

Το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση Κασσελάκη με Φίλη στη Βουλή

Ο κ.Φίλης θα επιχειρήσει να διερευνήσει τις προθέσεις του προέδρου για την συνεδρίαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ που θα προετοιμάσουν την διεξαγωγή Συνεδρίου.

Με ζητούμενο πλέον την αποκλιμάκωση της έντασης που προκάλεσε η εκλογή του νεοαφιχθέντα στο κόμμα Στέφανου Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με το ιστορικό στέλεχος που του έχει ασκήσει απροσχημάτιστα έντονη κριτική από την αρχή της εκλογικής κούρσας για την διεκδίκηση της προεδρίας.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τον κ. Φίλη στο γραφείο του στη Βουλή σήμερα και απομένει να φανεί αν ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα αποδέχτηκε την πρόσκληση με διάθεση ουσιαστικού διαλόγου και συνεννόησης ή αν θα επιχειρεί ένα ιδιότυπο μπραντεφέρ μεταξύ του στελέχους της Ομπρέλας και του φουριόζου προέδρου.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί δημόσια από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και έτσι ανέλαβε στη συνέχεια τη σχετική πρωτοβουλία για την συνάντηση που, την οποία και αποδέχθηκε ο Νίκος Φίλης.

Όσον αφορά τον Νίκο Φίλη, όπως προκύπτει και από προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του, θα επιχειρήσει να διερευνήσει τις προθέσεις του νεότευκτου προέδρου αναφορικά με την συνεδρίαση των οργάνων που θα προετοιμάσουν για την διεξαγωγή Συνεδρίου, με δεδομένου ότι στελέχη του περιβάλλοντος του εισηγούνται την μετάθεσή του περί τις αρχές του επόμενου έτους και όχι τον ερχόμενο Νοέμβριο όπως είχε αποφασιστεί κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Όλα αυτά ενταγμένα στο κλίμα έντονης πόλωσης και δημόσιων αντεγκλήσεων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευση, δημοσία θέα, και πάντα υπό την έντονη δυσαρέσκεια για την πορεία και τη νέα φυσιογνωμία που λαμβάνει το κόμμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας