Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣε Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Στος 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού «Αγία Σοφία»..

 

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει ως στόχο την επικράτηση των υποψηφίων της ΝΔ στις 13 Περιφέρειες και τους τρεις μεγάλους δήμους.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στις 10:00 και θα μιλήσει σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, στην Κοζάνη.

Στος 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού «Αγία Σοφία».

 

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα ιστορικά Κεραμεία Αλλατίνη, όπου θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου.

 

Στις 18:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 

Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση της εταιρείας Dimand για την παρουσίαση της αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας