Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 49 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 49 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης

«Συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά» τονίζει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της με την ευκαιρία της επετείου.

Σαράντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με την ευκαιρία της επετείου, το κόμμα τονίζει πως «49 χρόνια από την 4η Οκτωβρίου 1974, η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και ‘επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες».

«Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει, διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Και το αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ενώνουν τους Έλληνες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προοπτικές όλων, σε ένα περιβάλλον αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

«Συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με στόχο μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα.

Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

 

 

Αντι-πολιτευτικό το επετειακό μήνυμα Δένδια

«Πιστοί στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, 49 χρόνια υπηρετούμε με κοινωνική ευαισθησία τα συμφέροντα του έθνους, πέρα από παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς. » αναφέρει στο προσωπικό του λογαριασμό ο Υπουργός Εθβνικής Άμηνας Νίκος Δένδιας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας