Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜαρινάκης: Αδιανόητο να διακινούνται fake news για την αμυντική θωράκιση της χώρας

Μαρινάκης: Αδιανόητο να διακινούνται fake news για την αμυντική θωράκιση της χώρας

Τα διακινούμενα από πλευράς Τουρκίας fake news έρχονται την ημέρα καθέλκυσης της πρώτης φρεγάτας Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη θωράκιση της χώρας μας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκη διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα εκ Τουρκίας που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών, και έκανε λόγο για διακίνηση.

«Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης συγκεκριμένα, και προσέθεσε κατηγορηματικά:

«Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ισχυροποίηση της χώρας μας σε διπλωματικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας