Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠροκλητικός βουλευτής της Νίκης στη Βουλή: «Οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες»

Προκλητικός βουλευτής της Νίκης στη Βουλή: «Οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες»

Όταν η παριστάμενη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη τον κάλεσε να δηλώσει αν καταδικάζει το περιστατικό στην Καβάλα ο βουλευτής της Νίκης είπε ότι το καταδικάζει.

Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και προκλητικός εμφανίστηκε στη Βουλή ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος με φόντο την επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή η βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη από πολιτεύτρια του κόμματος του.

«Είδαμε πως ακόμη και πιστοί μέσα στην εκκλησία αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε. Θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε» είπε με οξύ ύφος στην συνεδρίαση του νομοσχεδίου για την στήριξη των αστέγων που συζητείται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. «Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία. Έβαλε και την προβιά του πατριώτη και του χριστιανού και τολμάτε και πάτε και στις εκκλησίες. Και σας χλευάζουν και συνεχίζετε να πηγαίνετε» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νίκης.

Τα όσα υποστήριξε προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των «γαλάζιων» βουλευτών με τη βουλευτή της ΝΔ Μαρία Σούκουλη να του φωνάζει: «Ακούτε τι λέτε; Ντροπή!». Εκείνος, ωστόσο, απαντώντας στην «γαλάζια» βουλευτή συνέχισε στον ίδιο τόνο λέγοντας πως «η ντροπή είναι όλη δική σας» αλλά και «μην μου χτυπάτε εμένα το χέρι» και κατέληξε:

«Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε, οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και του νόμου του Θεού». Όταν η παριστάμενη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη τον κάλεσε να δηλώσει αν καταδικάζει το περιστατικό στην Καβάλα ο βουλευτής της Νίκης είπε ότι το καταδικάζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο… ρεσιτάλ του Νίκου Παπαδόπουλου έρχεται σε μια στιγμή που η Νίκη επιχειρεί να ρίξει τους τόνους σχετικά με το επεισόδιο της Κυριακής στη Καβάλα, παραπέμποντας μάλιστα την πολιτεύτρια στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας