Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΜανταλένα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες για την αδερφή μου»

Μανταλένα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες για την αδερφή μου»

Ανακοίνωση δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, εξέδωσε η αδερφή της Εύας Καϊλη, Μανταλένα, για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την έρευνα στο σπίτι της αδερφής της η οποία οδήγησε στη σύλληψη της Ευρωβουλευτού.

Όπως τονίζει, διάβασε από τα Μέσα Ενημέρωσης τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδελφή της, ενώ προσθέτει ότι «γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητά της, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται».

H ανακοίνωση της Μανταλένας Καϊλή

Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας