Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΆγριος καυγάς Αντώναρου - Γαϊτάνη: «Νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος, ψεύτης πρωθυπουργός και χουντόμουτρα»

Άγριος καυγάς Αντώναρου – Γαϊτάνη: «Νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος, ψεύτης πρωθυπουργός και χουντόμουτρα»

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Τάσου Γαϊτάνη στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής του Attica tv Casus Belli: «Νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος, ψεύτης πρωθυπουργός και… χουντόμουτρα», ορισμένοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτησε τον κ. Γαϊτάνη «πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Η συζήτηση δεν άργησε να παρεκτραπή όταν ο κ. Αντώναρος είπε στον κ. Γαϊτάνη ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των δυο συνεχίστηκε και στη συνέχεια της εκπομπής. Ο κ. Αντώναρος ανέβασε τους τόνους όταν ο κ. Γαϊτάνης του είπε ότι «εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του», με τον Ευάγγελος Αντώναρο να του απαντάει «Εγώ Θα ντρεπόμουν να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας