Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΣΥΡΙΖΑ: Οι «πασοκογενείς» εξανίστανται για την «εξαφάνιση» Τζουμάκα από το πρωτοσέλιδο της...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «πασοκογενείς» εξανίστανται για την «εξαφάνιση» Τζουμάκα από το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής η «Αυγή» αναφέρεται μόνο σε Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο και Παππά.

Αντιδράσεις στις τάξεις των «πασοκογενών» στελεχών που πρόσκεινται στην Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής», από το οποίο απουσιάζει ο Στέφανος Τζουμάκας ως τέταρτος υποψήφιος για την Προεδρία του κόμματος.

«Κάπως έτσι έκοψαν και τον Τζουμάκα από το πρωτοσέλιδο της Αυγής. Μιλάμε για πολύ ανανεωτική αριστερά» σχολίασε στο Facebook ο Άγης Τάτσης, ο οποίος είχε καταφερθεί προ καιρού και κατά του Νίκου Φίλη, κάνοντας λόγο για «Πέμπτη φάλαγγα».

“Η ΑΥΓΗ ξέχασε τον τέταρτο υποψήφιο; Ο Stefanos Tzoumakas γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων που “ανοίγουν τα χαρτιά τους”; Προφανώς η ΑΥΓΗ επιλέγει την απροκάλυπτη υποστήριξη των “ιθαγενών” υποψηφίων… PS. Το ίδιο είχαν κάνει και το 2019, τρεις μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου η ΑΥΓΗ έδωσε γραμμή για δύο συγκεκριμένες υποψήφιες δημοτικές συμβούλους στο Δήμο Θεσσαλονίκης, οι οποίες και εκλέχτηκαν» σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα και η Δέσποινα Κετογλίδου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από τη Θεσσαλονίκη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας