Στα «χνάρια Πολάκη» η τελευταία προεκλογική εμφάνιση Κασσελάκη: «Γουστάρω να…»

ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από την στήριξη του Παύλου Πολάκη, φαίνεται ότι έχει πάρει την θεματική και την εκφραστική «γραμμή» του.

0

Μετά το βίντεο επίσκεψης στη Μακρόνησο, που έκανε άνω κάτω στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο εξ Αμερικής υποψήφιος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, τα «βάζει» ούτε λίγο ούτε πολύ… με δικαστικούς και δημοσιογράφους.

Σε βίντεο που ανέβασε χθες στα social media, λίγα μόλις 24ωρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει σε συγκεντρωμένους φίλους στα Ιωάννινα δίνοντας μια σειρά από υποσχέσεις σε τόνο, λόγο, ύφος και στιλ που θύμιζε τον μέντορα και υποστηρικτή του… Παύλο Πολάκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται να βάλει τέλος στις επιδοτήσεις των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και στη βουλευτική ασυλία. Ειδικότερα δεσμεύτηκε

  • «Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις, πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό.
  • Οι ασυλίες των βουλευτών, τέλος και οι ασυλίες.
  • Τέλος και το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες.
  • Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, κουνώντας κάθε φορά χαρακτηριστικά το χέρι του.

«Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο, δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω, έχοντας ζήσει έξω, όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά.

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», συμπλήρωσε.

Τότε μια κυρία από το πλήθος τού είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα», με τον Στέφανο Κασσελάκη να ακούγεται να απαντά: «Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις