Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠου θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Που θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Αττική.

Ο Νίκος Παππάς είναι ο πρώτος από τους πέντε υποψηφίους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θα ψηφίσει την Κυριακή το πρωί και ο κύκλος θα κλείσει το μεσημέρι της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Νίκος Παππάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας) στις 8:45.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Κουμουνδούρου, η Έφη Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1) στις 10:00.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας (Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 175) στις 12:00.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1), στις 12:30.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κρήτης 77, Νέα Ιωνία) στις 13:00.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας