Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΕπανεμφάνιση Λοβέρδου με διαδικτυακό «χρησμό» για το «φαινόμενο» Κασσελάκη

Επανεμφάνιση Λοβέρδου με διαδικτυακό «χρησμό» για το «φαινόμενο» Κασσελάκη

«Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος» συμπεραίνει ο έμπειρος πολιτικός.

Την ώρα που το «εκκωφαντικό» προβάδισμα στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη νέου προέδρου, έγινε αντικείμενο πολιτικής ανάλυσης κορυφαίων της κεντρικής πολιτικής σκηνής -πλην ΠΑΣΟΚ- το «γάντι» σηκώνει ο αποσχισθείς Ανδρέας Λοβέρδος για να καλωσορίσει ούτε λίγο ούτε πολύ τον Στέφανο Κασσελάκη στην πολιτική ζωή του τόπου.

«Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να δανείσει τη σοφία του για το «φαινόμενο» Κασσελάκη, επανερχόμενος στον σχεδόν εμμονικό πόλεμο που είχε εξαπολύσει εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της «ευθύνης» που φέρει για την «υφαρπαγή» των συμβόλων της από τον εξ Αμερικής υποψήφιο.

«Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος».

Όπως συμπεραίνει ο κ.Λοβέρδος, ενδεχόμενη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμφιβολία του για το κατά πόσο ο εξ’ Αμερικής υποψήφιος έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

«Έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015;»

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας