Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκηση«Πύρινη» αντίδραση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το «χρίσμα» Πτωχού από ΝΔ (video)

«Πύρινη» αντίδραση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το «χρίσμα» Πτωχού από ΝΔ (video)

«Θα σας πω και για τις στηρίξεις και για τις πατερίτσες. θα είμαι απολύτως ευθύς και θα μιλάει για πολύ καιρό όλη η Πελοπόννησος» διεμήνυσε ο Περιφερειαρχης.

Γνωστή έκανε με δημόσια δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, την ενόχλησή του για την επιλογή του κόμματος της ΝΔ να ανακοινώσει την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο κ.Νίκας έκανε λόγο για λειτουργία κόμματος μέσα στο κόμμα και προανήγγειλε περισσότερες αποκαλύψεις από την «έδρα» του την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο κ. Νίκας, που είχε εκλεγεί με την στήριξη της ΝΔ, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από το κόμμα του και ενώ είχε προηγηθεί και τηλεφωνική συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα.

«Θα σας πω και για τις στηρίξεις και για τις πατερίτσες. Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω, θα είμαι απολύτως ευθύς και θα μιλάει για πολύ καιρό όλη η Πελοπόννησος. Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πάρα πολύ μεγάλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι εδώ και ένα χρόνο είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο να επιλέξει άλλον επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο Πελοποννήσου.

«Το γιατί όμως έγινε αυτό, για το κόμμα το οποίο λειτουργεί μέσα στο κόμμα, για τις ντουντούκες, αυτά θα τα πούμε, με την παρουσία που πρέπει, για να πάει ο τόπος μπροστά. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Θα τα πούμε την Δευτέρα και δεν θα είναι αυτοδιοικητική απλά αλλά πολιτική, για να βοηθήσω μια κατάσταση εξομάλυνσης. Εγώ απευθύνομαι στο λαό. Ο λαός με τίμησε, θα είμαι δίπλα. Και στα συμφέροντα θα είμαι απέναντι πάντα. Εγώ με τους απλούς ανθρώπους ξεκίνησα με αυτούς πορεύομαι και σε αυτούς θα είμαι δίπλα μέχρι το τέλος. Την δική τους αποδοχή επιζητώ όχι των από πάνω, ούτε των πολιτικάντηδων, ούτε των συμφερόντων».

Οι δηλώσεις Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας