Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΤην υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης

Την υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης

Στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές ήταν και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Δράμας.

Τον «εκλεκτό» του κόμματος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ειδικότερα, κατόπιν απόφασης της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε την στήριξη του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

O εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης, γεννήθηκε στη Δράμα το 1984 και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Ως φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, και ήταν μέλος της ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής, όπου και διατέλεσε μέλος της Γενικής Συνέλευσης της σχολής και του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών.
Το 2005 εκλέχθηκε στην περιφερειακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές ήταν και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Δράμας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας