Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΑυτοπροσώπως στη Μεσσηνία ο Σαμαράς προς στήριξη των αυτοδιοικητικών Πτωχού και Βασιλόπουλου

Αυτοπροσώπως στη Μεσσηνία ο Σαμαράς προς στήριξη των αυτοδιοικητικών Πτωχού και Βασιλόπουλου

Η υποψηφιότητα Πτωχού φέρει την αποκλειστική «υπογραφή» Αντώνη Σαμαρά, λόγος για τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός έχει έναν λόγο παραπάνω να ποντάρει στην επικράτησή του.

Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μία προσπάθεια τόνωσης του εκλογικού ενδιαφέροντος και της εκστρατείας του «νεότευκτου» αυτοδιοικητικού και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

Όπως γίνεται γνωστό ο κ.Σαμαράς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 21:00 επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Δ.Πτωχού και του δημάρχου Καλαμάτας κ.Θ.Βασιλόπουλου, όπως ενημερώνουν στενοί του συνεργάτες.

Σημειώνεται, ότι η υποψηφιότητα Πτωχού φέρει την αποκλειστική «υπογραφή» Αντώνη Σαμαρά, λόγος για τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός έχει έναν λόγο παραπάνω να ποντάρει στην επικράτησή του.

Ωστόσο, τοπικά μέσα επικαλούνται ακόμη και πληροφορίες από Μαξίμου, που το θέλουν να προβληματίζεται για την απήχηση που απολαμβάνει η υποψηφιότητα Πτωχού στην πελοποννησιακή κοινωνία.

Πάντως, το πο πλήρες ψηφοδέλτιο του του Συνδυασμού Πτωχού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» κατατέθηκε στην ώρα του και με τον ανώτατο αριθμό υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας