Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΜε την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών εν μέσω διαμαρτυριών ο Κασσελάκης στον Βόλο

Με την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών εν μέσω διαμαρτυριών ο Κασσελάκης στον Βόλο

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών είχε αναρτήσει πανό στη γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα που έγραφε ότι ο κ. Φάμελλος είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο.

Πρώτος σταθμός στην περιοδεία που πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλία, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, ήταν ο Βόλος όπου τους υποδέχτηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όταν ο κ.Κασσελάκης έφτασε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, θέλησε να συναντήσει την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών. Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο. Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.


Αυτό συνέβη επειδή η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών είχε αναρτήσει στη γέφυρα πανό που έγραφε ότι ο κ. Φάμελλος είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο, λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε μόνος του μαζί τους και είχε μία σύντομη συνομιλία.

Σημειώνεται ότι ο κ.Φάμελλος ως υπουργός περιβάλλοντος είχε υπογράψει τη μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας