Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΕπιτακτικό μήνυμα Κασσελάκη για αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα: «Ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ… χθες»

Επιτακτικό μήνυμα Κασσελάκη για αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα: «Ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ… χθες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε τους Αθηναίους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες», ζήτησε φανερά προβληματισμένος ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τόνισε ότι «από αύριο πρέπει να αρχίζουμε να χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη».

Παράλληλα κάλεσε όλους τους προοδευτικούς Αθηναίους να στηρίξουν τον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη στον β’ γύρο, δηλαδή τον Χάρη Δούκα που φαίνεται προκρίνεται στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Όσον αφορά στο χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου προς το πρόσωπό του, κάλεσε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε Χυδαία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, επιδιδόμενος σε ομοφοβικό παραλήρημα στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας