Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΤην Τετάρτη στις 21:15 το debate των διεκδικητών του Δήμου Αθήνας Κώστα...

Την Τετάρτη στις 21:15 το debate των διεκδικητών του Δήμου Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα

Όπως γίνεται γνωστό το debate θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 21:15, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής .

Οριστική είναι η απόφαση των επικρατέστερων υποψηφίων Δημάρχων του Μητροπολιτικού Δήμου της χώρας, να μετρήσουν τις οραματικές αλλά και ρητορικές τους δυνάμεις, μέσω debate, λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Αθήνας.

Όπως γίνεται γνωστό το debate θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 21:15, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

 

Αρχικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, ζήτησε να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση τηλεμαχία με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» Χάρη Δούκα. Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επισήμανε ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές. «Είμαστε, άλλωστε, δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, απάντησε με δική του ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στα κοινωνικά δίκτυα:

«Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί».

Οι όροι της τηλεμαχίας

Το ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 21:15.

Οι όροι της τηλεμαχίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας