Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΑύριο «κλειδώνει» και επισήμως η «πρασινοκόκκινη» συμμαχία εναντίον του «γαλάζιου» Δημάρχου Αθήνας

Αύριο «κλειδώνει» και επισήμως η «πρασινοκόκκινη» συμμαχία εναντίον του «γαλάζιου» Δημάρχου Αθήνας

Η επικείμενη ένωση δυνάμεων προαναγγέλθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κατά την πρώτη του δήλωση μετά το ξεκαθάρισμα της εκλογικής εικόνας της 8ης Οκτωβρίου.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των επικεφαλής των δύο συνδυασμών, που πήραν τη 2η και 3η θέση στις χτεσινές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων,  προκειμένου να οριστικοποιήσουν την στρατηγική τους συνεργασία για τον δεύτερο και καθοριστικό -για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου- εκλογικό γύρο.

Το ραντεβού των Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη, όπως προέκυψε μετά από την μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, ορίστηκε για αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί.

 

Ο κ. Δούκας διεκδικεί στον επαναληπτικό γύρο τη δημαρχία με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα» και ο κ. Ζαχαριάδης κατά τη χτεσινή δήλωσή του μετά το πέρας των αποτελεσμάτων, απηύθυνε γενικό κάλεσμα, ενόψει της επαναληπτικής διαδικασίας.

«Όπου έχουν περάσει υποψήφιοι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, πρέπει να στηριχθούν από όλους μας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας