Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΔήμαρχος κατηγορεί υπαλλήλους ότι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα

Δήμαρχος κατηγορεί υπαλλήλους ότι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα

Ένταση σε εκδήλωση κοπής πίτας εργαζομένων του Δήμου

Ένταση έχει προκληθεί στην Κοζάνη με μια δήλωση «φωτιά» του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, σε εκδήλωση κοπής πίτας εργαζομένων του Δήμου, καθώς αναφέρθηκε σε «υπαλλήλους του Μαλούτα και του Ιωαννίδη»

Τα λόγια του νέου Δημάρχου προκάλεσαν την έκρηξή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοκκαλιάρης στην ομιλία του, είπε πως ο ίδιος δεν θα τους ξεχωρίσει σε κατηγορίες.
«”Οι εργαζόμενοι του Μαλούτα και του Ιωαννίδη”», αυτά συζητιούνται. Εγώ δεν θα πορευτώ έτσι και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσω υπαλλήλους του Κοκκαλιάρη».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για παρεούλες.

«Θα διαπιστώσετε πως έχω και υπομονή και επιμονή όταν θέλω να πετύχω κάτι, ακούμε πολλά αξιολογούμε την κατάσταση και σας δηλώνω πως δεν θα δεχτώ παρεούλες που δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στο Δήμο Κοζάνης. Παρεούλες που πιστεύουν πως τα συμφέροντά τους είναι πάνω από την υπηρεσία και πιο πάνω από τους δημότες…»

Για την συγκεκριμένη τοποθέτηση υπήρξε άμεση αντίδραση του Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ζήτησε εξηγήσεις για όσα υπονοεί ο νυν Δήμαρχος, κατηγορώντας τον για επικοινωνιακά τρικ.

Το σχόλιο του Λ. Ιωανννίδη

«Τι ακριβώς υπονοεί ο κ. Κοκκαλιάρης μιλώντας για εργαζόμενους του Μαλούτα ή του Ιωαννίδη; Και τι εννοεί όταν λέει ότι αυτά συζητιούνται; Τι συζητείται; Ποιος τα λέει; Και τι ακριβώς λέει; Αν ο Δήμαρχος έχει στρεβλή άποψη για το τι συνέβη κατά την περίοδο της θητείας μου ως Δημάρχου και την σχέση μου με τους εργαζόμενους, μπορεί να ρωτήσει στενούς του συνεργάτες που διετέλεσαν σε θέσεις ευθύνης κατά την περίοδο εκείνη. Ως Δήμαρχος οφείλει να είναι σαφής και συγκεκριμένος στις αναφορές του και να κατανοήσει ότι στην πολιτική δεν αντιμετωπίζονται όλα με επικοινωνιακά τρικ και κόλπα. Καιρός είναι η νέα Δημοτική Αρχή να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να μας πει πως θα “καταφέρει” να αναπτύξει το σχέδιο της που ακόμα αναζητείται».

Ακολούθησε σκληρή κριτική live και από την πλευρά Μαλούτα στην κοπή πίτας της “Ενότητας” :

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας