Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΣτο πλευρό του Χάρη Δούκα «γαλάζιοι δήμαρχοι»;

Στο πλευρό του Χάρη Δούκα «γαλάζιοι δήμαρχοι»;

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την ίδρυση της «Αθηναϊκής Ενεργειακής Συμμαχίας» έκανε χτες ο Δήμος Αθηναίων, μαζί με επτά ακόμα όμορους δήμους (Αιγάλεω, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Παπάγου-Χολαργού και Νέας Ιωνίας)…!

Όπως γράφει το epoli.gr,  με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, τέθηκαν τα θεμέλια, ώστε να μπορέσει το δίκτυο των δήμων να έχει πρόσβαση στον ηλεκτρικό χώρο, για να δώσει ηλεκτρική ενέργεια σε ευάλωτα νοικοκυριά. Και μπορεί στην χτεσινή πρώτη συνάντηση να βρέθηκαν αποκλειστικά Πασοκογενείς δήμαρχοι (σ.σ. πλην Καφατσάκη και Αποστολόπουλου), εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές «τ’ αυτιού», προεξοφλούν πως το επόμενο χρονικό διάστημα οι 8 δήμοι θα πολλαπλασιαστούν, καθώς θα αρθούν οι επιφυλάξεις αρκετών «γαλάζιων» δημάρχων…!

Το «έναυσμα», πλην του Ηλία Αποστολόπουλου, που εντάχθηκε ήδη, έδωσε και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γρηγόρης Κωσταντέλλος, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση και ευθύς αμέσως στο τραπέζι την υποψηφιότητα του Δήμου ΒΒΒ για συμμετοχή στην Αθηναϊκή Ενεργειακή Συμμαχία…!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας