Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΔήμος Αθηναίων: Η εκδήλωση για τα Τέμπη δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε λόγω...

Δήμος Αθηναίων: Η εκδήλωση για τα Τέμπη δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε λόγω Πρωτομαγιάς

Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό

Για «ανυπόστατους ισχυρισμούς» κάνει λόγο ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση που απαντά σε δημοσιεύματα που μιλούν για αφαίρεση από το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς στην Τεχνόπολη εκδήλωσης για τα Τέμπη με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε επειδή συνέπιπτε με την Πρωτομαγιά και την 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΣΕ και των δημοσιογράφων, «γεγονός που δεν θα επέτρεπε τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν, ούτε την κατάλληλη προβολή της στα Μέσα Ενημέρωσης».

Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον Δήμο Αθηναίων για να κάνει πολιτική σπέκουλα σε βάρος των θυμάτων των Τεμπών και των συγγενών τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας