Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΒασίλης Δεμπόνος: Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Δήμο Βύρωνα

Βασίλης Δεμπόνος: Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Δήμο Βύρωνα

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στον Βύρωνα η εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Δεμπόνου, καθώς δεκάδες δημότες συμμετείχαν στην ανακοίνωση των νέων υποψηφίων του συνδυασμού του «Έξυπνος Βύρωνας».

Η μαζική παρουσία των πολιτών αποτυπώνει και τη δυναμική που έχει αποκτήσει η υποψηφιότητα του κ. Δεμπόνου στο δήμο Βύρωνα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους βασικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων υποψηφίων, που συνολικά ανέρχονται σε 34.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, με τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, αλλά και πλήθος κόσμου, να καταφθάνουν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

Στο «άνοιγμα» της συνέντευξης Τύπου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Βασίλης Δεμπόνος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις βασικές αξίες, πάνω στις οποίες, οικοδομείται η στρατηγική της παράταξης του και βάσει των οποίων, θα αξιολογήσει ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται:

– την προσωπικότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία του υποψηφίου δημάρχου,

– το προτεινόμενο πρόγραμμα της παράταξης και

– την υποψήφια δημοτική ομάδα του.

Οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου επικεντρώθηκαν σε θέματα αυτοδιοίκησης του Δήμου Βύρωνα, όπως οι απαλλοτριώσεις, η αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Βύρωνα, αλλά και στο μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας.

Ο Βασίλης Δεμπόνος απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις, επισημαίνοντας ότι οι ανησυχίες των πολιτών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του προγράμματός του.

Τέλος, τέθηκε ερώτημα για τα κριτήρια επιλογής των δημοτικών συμβούλων, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να απαντά, τονίζοντας την αναγκαία ενεργή συμβολή και συμμετοχή των νέων επιστημόνων και επαγγελματιών στην αυτοδιοίκηση.

Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου, Εβελίνα Κίσσα.

Μετά το πέρας των ερωτήσεων των εκπροσώπων Τύπου, ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είχε έντονο άρωμα γυναίκας, καθώς επτά εκ των δέκα ανακοινωθέντων, ήταν γυναίκες επαγγελματίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφιση, ζεστό χειροκρότημα, ενώ μετά ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των στελεχών του συνδυασμού και του κόσμου, μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο.

Ο Βασίλης Δεμπόνος και οι συνεργάτες του δεσμεύτηκαν, αυτή να είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων, με στόχο τη διεύρυνση των καναλιών επικοινωνίας με τον Τύπο και τα Μέσα, κρατώντας πάντα τα μάτια στραμμένα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.