Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΤην «Πόλη Ανάποδα» οραματίζεται η «Ανταρσία» για να φέρει στη Θεσσαλονίκη...

Την «Πόλη Ανάποδα» οραματίζεται η «Ανταρσία» για να φέρει στη Θεσσαλονίκη την ανατροπή

Η παράταξη «Πόλη Ανάποδα» κατεβαίνει στην κάλπη με τυπικά επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο, τη Μαρία Κέκη.

Με σύνθημα «Η πόλη στα χέρια των κατοίκων της» κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η δημοτική παράταξη «Πόλη Ανάποδα», ενώνοντας δυνάμεις με την «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή».

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 227 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και όπως ειπώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το πρωί στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης πρόκειται για ένα νεανικό ψηφοδέλτιο, που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες των εργαζομένων και της φοιτητικής νεολαίας.

Η παράταξη κατεβαίνει στην κάλπη με τυπικά επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο τη Μαρία Κέκη, η οποία υπογράμμισε εν συντομία τους τέσσερις άξονες του προγράμματος, που είναι: ελεύθεροι χώροι και πράσινο, μετακίνηση, καθαριότητα και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.

«Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών θα ήθελα να σημειώσω την σταθερή και συνεπή παρουσία που είχε η “Πόλη Ανάποδα” μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Κατάφερε να δώσει αγώνες σε κάθε γειτονιά και πέτυχε νίκες. Μόνο θετικά μπορούν να πάνε τα πράγματα για εμάς σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του κόσμου για αλλαγή διοίκησης, όμως δεν ζητάμε μια ψήφο απογοήτευσης. Θέλουμε να δώσουμε μαζί τις μάχες» τόνισε η κ. Κέκη.

Τα μέλη της παράταξης ζήτησαν τη στήριξη των πολιτών στις εκλογές, των εργαζόμενων, των φοιτητών, των ανέργων, των ευάλωτων ομάδων, και εξέφρασαν την άποψη πως θα αποτελέσουν την «έκπληξη που θα κάνει τον κόσμο να χαρεί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας