Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΣχέδιο 7 σημείων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού από τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Σχέδιο 7 σημείων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού από τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, προβλέπει για την αποτελεσματική διαχείριση του κυκλοφοριακού τη μεταφορά των ΚΤΕΛ σε νέο σταθμό και τη συντήρηση 108 γεφυρών

Σχέδιο επτά σημείων για την άμβλυνση και επίλυση βασικών προβλημάτων του κυκλοφοριακού, παραθέτει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής επικεφαλής του “Αττικού κύκλου συνεργασίας και εμπιστοσύνης”, Γιώργος Ιωακειμίδης, μέσω βίντεο που έχει αναρτήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού που απολαμβάνει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει ότι «είναι δουλειά και ευθύνη» της Περιφέρειας η διαχείριση και συντήρηση 1.500 χλμ. δρόμων, μεταξύ των οποίων η Κηφισίας, η Αλεξάνδρας, η Συγγρού, η Πειραιώς, η Αλίμου-Κατεχάκη, η Βασ. Σοφίας, η Μεσογείων, η Κηφισού, η Αθηνών, η Σχιστού, η Ποσειδώνος, η Παραλιακή (Βάρκιζας-Σουνίου).

Ο κ.Ιωακειμίδης αναφέρει ότι έως τώρα η Διοίκηση της Περιφέρειας έχει κάνει «πολύ λίγα πράγματα και σίγουρα πολύ λιγότερα από αυτά που είναι αναγκαίο και εφικτό να γίνουν» και σημειώνει ότι ο “Αττικός κύκλος συνεργασίας και εμπιστοσύνης” έχει έτοιμο ένα σχέδιο με τις εξής επτά μεγάλες παρεμβάσεις:

  • Εφαρμογή της Μελέτης για τον Κηφισό, έργα διάνοιξης σε 6 σημεία και πλατφόρμες απομάκρυνσης οχημάτων
  • Ψηφιακός συντονισμός σηματοδοτών σε πραγματικό χρόνο.
  • Μεταφορά των ΚΤΕΛ σε νέο σταθμό.
  • Πάρκινγκ μεταφορών στα Νέα Λιόσια.
  • Ολοκλήρωση έργων ηλεκτροφωτισμού και οδικής ασφάλειας.
  • Συντήρηση 108 γεφυρών.
  • Κυκλοφοριακές μελέτες για Μεσογείων, Κατεχάκη, Παραλιακή.

Κλείνοντας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ιωακειμίδης υπενθυμίζει την έννοια της συνεργασίας που εμπεριέχει ο “Αττικός κύκλος” το σύμβολο και σύνθημα του συνδυασμού λέγοντας «Δίνουμε τα χέρια για την Αττική. Γιατί η Αττική είναι το σπίτι μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας