Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΜητσοτάκης: «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

Μητσοτάκης: «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

«Να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί και συντονισμένα» κάλεσε τους Μακεδόνες ο κ.Μητσοτάκης αναφερόμενος και στη σημερινή επέτειο για το κόμμα.

Κάλεσμα συστράτευσης στην υποψηφιότητα του Γιώργου Κασσαπίδη εν όψει της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του υποστηριζόμενου από το κόμμα, υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σημερινή επέτειο της συμπλήρωσης 49 ετών από την ίδρυση της Ν.Δ., που -όπως είπε- «παραμένει η μεγάλη δύναμη ευθύνης και προοπτικής». «Βρίσκομαι μαζί σας μια μέρα συμβολική για την μεγάλη μας παράταξη. Η Ν.Δ. αισίως κλείνει τα 49 της χρόνια η παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, παραμένει η μεγάλη δύναμη ευθύνης και προοπτικής, η παράταξη που αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και οδηγεί τον τόπο με σταθερά και τολμηρά βήματα προς ένα μέλλον πιο αισιόδοξο» είπε.

Εξέφρασε παράλληλα την στήριξή του στον Γ. Κασαπίδη. «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Γιώργο Κασαπίδη για Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας» ανέφερε και επανέλαβε πως η Ν.Δ. έδωσε πολιτική στήριξη στις περιφέρειες «όχι μόνο για να δώσει μια πολιτική διάσταση σε μία μάχη που εκ των πραγμάτων έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά για να καταδείξει τη μεγάλη σημασία που αποδίδει στα πρόσωπα και στις ομάδες των περιφερειακών ηγεσιών».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε μάλιστα όλα τα στελέχη του κόμματος «να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί και συντονισμένα, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές και τις διαφωνίες που αναπόφευκτα προκύπτουν όταν κάποιος έχει να διαχειριστεί τη λογική φθορά της παραμονής στην εξουσία».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις περιοδείες ανά τη χώρα, στο πλαίσιο της «εκστρατείας» στήριξης των «εκλεκτών» της Ν.Δ. εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στις 18:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 

Νωρίτερα θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού Αγία Σοφία. Θα επισκεφθεί ακόμη τα ιστορικά Κεραμεία Αλλατίνη, όπου θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου.

Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση της εταιρείας Dimand για την παρουσίαση της αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας