Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΠεριφέρεια Αττικής: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας

Περιφέρεια Αττικής: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης».

Την αποχώρησή του από την παράταξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Σπύρος Χατζάρας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν αναρτήσεις του.

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης».

 

Κάνει λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων κατά του Σπύρου Χατζάρα, που ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι με το «Ζ» το οποίο φέρει ο ρωσικός στρατός που επιχειρεί στην Ουκρανία.

Η δήλωση του Σπύρου Χατζάρα

«Κατ αρχήν είμαι αντιμητσοτακικός και δεν είμαι αντισημίτης. Ο πολιτικός υπόκοσμος της προδοσίας, της εξάρτησης και της υποτέλειας, τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό και συνεχίζουν να του επιτίθενται με πρόσχημα τον Σπύρο Χατζάρα.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού έγινε προκειμένου να συμβάλλω με τους φίλους μου από το Κίνημα 21 και τους επιζώντες του μεγάλου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ στη νίκη ενός μεγάλου αντιμητσοτακικού συνασπισμού. Η νίκη μας απέχει μερικές ημέρες. Μέσω της συνεχιζόμενης κατασυκοφάντησής μου στοχοποιείται μόνο ο Γιάννης Σγουρός. Οι δόλιοι συκοφάντες, θα μου καταβάλουν τις αποζημιώσεις που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια με τις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει.

Μπορώ να διαβεβαιώσω την αμερικανική πρεσβεία και τους φίλους του κ. Ιωακειμίδη και του κ. Κασιδιάρη ότι με ενδιαφέρει μόνο η νίκη του κ. Σγουρού και όχι η εκλογή μου. Δηλώνω ότι αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη νίκη του Γιάννη Σγουρού στις περιφερειακές εκλογές ως στέλεχος του Κινήματος 21 του οποίου είμαι συνιδρυτής. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του Γιάννη Σγουρού, αλλά αποχωρώ οικειοθελώς από την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας