Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΥποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Σγουρός: «Αυτονόητη η απόσυρση Χατζάρα»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Σγουρός: «Αυτονόητη η απόσυρση Χατζάρα»

Ο κ.Σγουρός θέλησε να καταστήσει σαφές ότι, «οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της Παράταξής μας».

«Αυτονόητη» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Σγουρός την απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του για την Περιφέρεια Αττικής «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», αμέσως μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου μέσω social media.

«Οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στον Σπύρο Χατζάρα μας βρίσκουν απόλυτα και ριζικά αντίθετους και γι’ αυτό τις καταδικάζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

«Τέτοιες απόψεις, από οποιονδήποτε και αν εκφέρονται, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα δικά μου πιστεύω, τη διαχρονική διαδρομή μου, ούτε έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες τις οποίες υπηρετώ με διαφάνεια στο δημόσιο βίο», συνεχίζει, καταλήγοντας: «Θέλω να καταστήσω σαφές ότι, οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της Παράταξής μας ”ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”».

Νωρίτερα ο Σπύρος Χατζάρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, σημειώνοντας ότι είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης». Ο πρώην δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας