Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 2Μουντιάλ 2022: Do or die για την Αργεντινή του Μέσι

Μουντιάλ 2022: Do or die για την Αργεντινή του Μέσι

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το Μουντιάλ 2022. Πλέον διανύουμε την 2η αγωνιστική και δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα, γιατί μπορεί να είναι οδυνηρά. Ξεχωρίζει με διαφορά η αναμέτρηση Αργεντινή – Μεξικό. Ο αγώνας έτσι και αλλιώς θα προκαλούσε το ενδιαφέρον, τώρα όμως είναι ζήτημα… do or die για την Αργεντινή, καθώς μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής αποζητά το τρίποντο.

Το πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022 ξεκινάει στις 12:00 με την αναμέτρηση της Τυνησίας με την Αυστραλία, δύο ομάδων που είναι τα αουτσάιντερ στον τέταρτο όμιλο.

Στις 15:00 η Πολωνία θα συγκρουστεί με την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Σαουδική Αραβία, η οποία σόκαρε την Αργεντινή στην πρεμιέρα. Οι Πολωνοί, μετά το 0-0 της πρεμιέρας με το Μεξικό, πρέπει να κερδίζουν οπωσδήποτε αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα κλείνει με τα δύο σπουδαία παιχνίδια της ημέρας. Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία στις 18:00, με τους Γάλλους να είναι σε καλύτερη θέση μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Αυστραλίας. Η Δανία, μετά το 0-0 με την Τυνησία, καλείται να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η πιο σημαντική αναμέτρηση της βραδιάς θα ξεκινήσει στις 21:00, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει το Μεξικό. Πρόκειται για έναν τελικό πρόκρισης για τους Αργεντινούς, οι οποίοι μετά την ήττα τους από τη Σαουδική Αραβία, δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/11) στο Μουντιάλ 2022:

  • 12:00 Τυνησία – Αυστραλία ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+
  • 15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+
  • 18:00 Γαλλία – Δανία ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+
  • 21:00 Αργεντινή – Μεξικό ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας