Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜουντιάλ 2022: Η τιτανομαχία Ισπανίας-Γερμανίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας

Μουντιάλ 2022: Η τιτανομαχία Ισπανίας-Γερμανίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας

 

 

Μουντιάλ 2022: Η τιτανομαχία Ισπανίας-Γερμανίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας

Η σημερινή ημέρα στο Κατάρ περιλαμβάνει αγώνες με τεράστιο ενδιαφέρον για τον 5ο και 6ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Στο γκρουπ του θανάτου, το σούπερ ντέρμπι της Γερμανίας με την Ισπανία μπορεί να “σφραγίσει” ακόμα και τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας του Χάνσι Φλικ, αν η Ιαπωνία επικρατήσει της Κόστα Ρίκα, ενώ το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο, με τους “κόκκινους διαβόλους” να προκρίνονται μαθηματικά σε περίπτωση νίκης τους.

Το πρώτο παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί στις 12:00 στο «Ahmad bin Ali Stadium» της πόλης Αλ Ραγιάν, όπου η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα, με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της μετά την έκπληξη (2-1) στην πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανία και να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για πρόκρισή στα νοκ-άουτ.

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, στις 15:00 το Βέλγιο χωρίς τον ανέτοιμο Λουκάκου θα επιχειρήσει να νικήσει και το Μαρόκο μετά το 1-0 επί του Καναδά για να πάρει το εισιτήριο στους «16».

Στις 18:00 στο «Khalifa» της Ντόχα η Κροατία αντιμετωπίζει τον Καναδά, με τις δυο ομάδες να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τα νοκ άουτ.

Στις 21:00 στο μεγαλύτερο ντέρμπι ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ η Ισπανία που διέλυσε με 7-0 την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα της με νίκη επί της Γερμανίας θα κλείσει θέση στους «16» και παράλληλα θα θέσει νοκ-άουτ τα «πάντσερ» για δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο από τη φάση των ομίλων. Οι Γερμανοί μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία δεν έχει το παραμικρό περιθώριο, ούτε για ισοπαλία, καθώς πιθανότατα κι ο ένας βαθμός δεν θα της φτάνει.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας