Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 2Μουντιάλ 2022: «Πέφτει η αυλαία» της 2ης αγωνιστικής

Μουντιάλ 2022: «Πέφτει η αυλαία» της 2ης αγωνιστικής

Η σημερινή μέρα (28/11) αποτελεί την αρχή της εβδομάδας αλλά στο Κατάρ ταυτίζεται με ένα τέλος. Αυτό της 2ης αγωνιστικής. Την «αυλαία θα ρίξουν» δύο αναμετρήσεις για τον 7ο και ισάριθμες για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ.

Για το πρώτο εναρκτήριο λάκτισμα της ημέρας (12:00), στο πλαίσιο του 7ου ομίλου, θα παραταχθούν στο στάδιο «Al-Janoub» -που βρίσκεται στην πόλη Αλ Ουάκρα- Καμερούν και Σερβία που δεν έχουν βαθμό. Σ’ έναν αγώνα «ζωής ή θανάτου», αφού αν μια ομάδα χάσει, «χάνεται». Δηλαδή, αρχίζει το πακετάρισμα των πραγμάτων της, τσεκάρει εισιτήρια και πτήσεις για την επιστροφή.

Στις 18:00, στο «974 Stadium» της Ντόχα, θα γίνει το ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελβετία που έχουν από τρεις βαθμούς. Αν, λοιπόν, υπάρξει νικήτρια αυτή -ουσιαστικά- θα έχει «κλείσει εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας για τον 8ο όμιλο θα γίνει στις 15:00 -επίσης στη Ντόχα, αλλά- στο στάδιο «Education City», με αντιπάλους τη Νότια Κορέα και την Γκάνα. Η τυπικά γηπεδούχος έχει έναν πόντο, οι Αφρικανοί δεν έχουν βαθμό.

Στο στάδιο «Lusail», στην ομώνυμη πόλη, θα «πέσει η αυλαία» του σημερινού προγράμματος αλλά και της 2ης αγωνιστικής. Στο κέντρο του γηπέδου για τη σέντρα θα παραταχθούν (21:00) η Πορτογαλία και η Ουρουγουάη. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην κορυφή με τρεις βαθμούς, οι Νοτιοαμερικάνοι έχουν δύο λιγότερους.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 και τη πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας