Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέα«Έγραψε» ιστορία ο Κέιν στο «διπλό» της Τότεναμ επί της Φούλαμ

«Έγραψε» ιστορία ο Κέιν στο «διπλό» της Τότεναμ επί της Φούλαμ

Την εξαιρετική παράδοση που έχει η Τότεναμ απέναντι στην Φούλαμ επιβεβαίωσαν οι Λονδρέζοι με το 1-0 στο «Κρέιβεν Κότατζ», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Με το γκολ του Χάρι Κέιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατήρησε το αήττητο απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο σε ένατο σερί ματς, με απολογισμό 8 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Οι «πετεινοί» έπαιζαν με την «πλάτη στον τοίχο» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι (4-2) και Άρσεναλ (2-0) και το σημερινό ματς ήταν ίσως η τελευταία τους ευκαιρία για να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της τετράδας.

Με το γκολ που πέτυχε ο αρχηγός των «σπερς» και της Εθνικής Αγγλίας έφτασε τα 266 γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ κι έπιασε στην κορυφή των αρχισκόρερ του λονδρέζικου κλαμπ τον εμβληματικό Τζίμι Γκριβς.

Ο τελευταίος έπαιξε στο σύλλογο του Λονδίνου από το 1961 έως το 1970, ενώ ο Κέιν έκανε το ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα τον Αύγουστο του 2011. Έφτασε τα 266 γκολ σε 415 επίσημα ματς, ενώ ο Γκριβς χρειάστηκε 379 αγώνες, για να πετύχει την ίδια επίδοση μέσα σε 9 χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας