Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 3Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Έβρεξε» (και) γκολ στη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Έβρεξε» (και) γκολ στη Λαμία

Στο ΔΑΚ Λαμίας σήμερα (27/1) δεν έβρεξε μόνο νερό αλλά και γκολ. Στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε με 4-2 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Έτσι, με συνολικό σκορ 6-3 και δύο νίκες «σφράγισε το εισιτήριο» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πλέον, περιμένει την ολοκλήρωση του αγώνα στη «Λεωφόρο» για να μάθε αν αντίπαλός της θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 3′ είδαν την μπάλα, από προσπάθεια του Ασκόφσκι, να εξοστρακίζεται στο δοκάρι. Όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν πρώτοι, πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 8′ ο Κουτζαβασίλης έβαλε την ομάδα των Σερρών μπροστά. Αλλά οι Φθιώτες κατάφεραν, μέσα σε πέντε λεπτά, ν’ ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Συγκεκριμένα με τα γκολ των Ακσόφκσι (19′) και Πάβλοβετς (25′) μπήκαν «σε θέση οδηγού». Το αυτογκόλ από τον Γκέκα (39′) διεύρυνε τη διαφορά στο 3-1, ο Ελέζι μείωσε σε 3-2 (86′) για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις (90’+3′) ο Τσιλούλης.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος) Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (61′ Βέργος), Ασκόφσκι (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (65′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (83′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Πέτρου).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας