Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 3ΑΕΚ: Έτοιμος για Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Έτοιμος για Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τις Σέρρες έχοντας στις βαλίτσες της το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Πλέον, από σήμερα (27/1) επικεντρώνεται στην προετοιμασία της για τον επικείμενο αγώνα με τον Άρη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Κατά τη σημερινή προπόνηση ο Ματίας Αλμέιδα είδε με ικανοποίηση τον Λιβάι Γκαρσία ν’ ακολουθεί χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του. Γεγονός που τον ικανοποίησε ιδιαίτερα, αφού ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποτελεί βασικό «εξάρτημα» στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της «κιτρινόμαυρης μηχανής».

Μάλιστα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο τα επιτεύγματά του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ. Ο Ματέο Μορέτο υποστηρίζει ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» επιθυμεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Αντίθετα με τον Γκαρσία, ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει -για τον αγώνα της Κυριακής (29/1, 19:30)- τον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει μια ελαφρά θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο και θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας με στόχο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (21η αγωνιστική).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας