Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 3Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» στα ημιτελικά

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» απόψε (2/1) από το «Απ. Νικολαϊδης» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Οι «ασπρόμαυροι» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας «σφράγισαν το εισιτήριο» για τους «4». Όπου, θ’ αναμετρηθούν με τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στην ανατροπή των δεδομένων -που είχαν δημιουργηθεί από τον πρώτο προημιτελικό- όχι μόνο θεωρητικά αλλά και στην πράξη.

Ο πρώτος από τους δύο βασικούς στόχους τους υλοποιήθηκε στο 18′ με τον Τσερίν ν’ «ανοίγει» το σκορ. Ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν το «εξαργύρωσαν» με το δεύτερο γκολ. Ούτε και οι φιλοξενούμενοι, όμως, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο 2ο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και έφτασαν νωρίς στο πολυπόθητο, γι’ αυτούς, γκολ (52′). Όμως, δεν κατακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ Νάρεϊ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η αναμέτρηση κινούνταν «στην κόψη του ξυραφιού», με τους 22 παίκτες να έχουν πάθος και ένταση, να προσπαθούν να υλοποιήσουν το ζητούμενο για την ομάδα τους. Αυτοί που τελικά το κατάφεραν ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 76′ -μετά από χρήση του VAR- ο Φινλανδός διαιτητής, Πέτρι Βίλχανεν, έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Τσέριν. Ο Ολιβέιρα, δύο λεπτά αργότερα, δεν αστόχησε και έκανε την ομάδα του ξανά «αφεντικό» για την πρόκριση. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν αλλά δεν βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τον αγωνιστικό τρόπο να ξαναμπούν στο… κόλπο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ -που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπράντον  Τόμας (90’+2′)- με δύο νίκες και συνολικό σκορ 3-1… πήρε τον δρόμο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (66′ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Τσόκαϊ (46′ Μαντσίνι), Τσέριν, Μπερνάρ (66′ Ιωαννίδης), Παλάσιος (80′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (85′ Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (79′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (88′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (88′ Μπράντον Τόμας).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας