Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Μαρινάκης: «Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ»

Μαρινάκης: «Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε -και πάλι με ανάρτησή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας- στη διάψευση από τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου. Επισημαίνει πως ο «κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του».

Ακόμα -μεταξύ άλλων- ο επικεφαλής της λίγκας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επικαλείται την παρουσία μαρτύρων στη στιχομυθία αλλά και τηλεφωνήματα στο «που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο» για παροχή αστυνομικής προστασίας.

Αναλυτικά, στην τοποθέτησή του ο κύριος Μαρινάκης, αναφέρει: «Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε απο ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του.

Μόνο που πέρα απο τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειάς του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας