Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑλμέιδα στη γιορτή του τίτλου: Είχα οραματιστεί αυτό που θα συμβεί

Αλμέιδα στη γιορτή του τίτλου: Είχα οραματιστεί αυτό που θα συμβεί

Ο Ματίας Αλμέιδα στο κλείσιμο της γιορτής της ΑΕΚ στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεφάντωσε μέχρι το πρωί για την κατάκτηση του τίτλου, ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και έκανε μια συγκλονιστική ομιλία.
Ο «Πελάδο» ευχαρίστησε τους πάντες και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ανέφερε πως όνειρό του ήταν να δει την οικογένεια της ΑΕΚ να γιορτάζει με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν παρουσιάστηκε στο νέο γήπεδο, οραματίστηκε αυτό που θα συνέβαινε και δήλωσε ότι η ΑΕΚ τον έκανε ευτυχισμένο.
«Για μένα αυτή η στιγμή είναι ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ. Δημήτρη (σ.σ. Μελισσανίδη) σε ευχαριστώ για την εμπειρία ζωής. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το μόνο όνειρο που είχα ήταν να δω την οικογένεια της ΑΕΚ με αυτόν τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά ως προπονητής που δεν μπορώ να είμαι μαζί με τον πατέρα μου. Έχω πάρα πολύ δυνατά συναισθήματα», υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη συνάντηση με τον πρόεδρο, δεν τον έπεισα και έπρεπε να επιστρέψω. Έτσι ήρθα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά μου δείξανε το γήπεδο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα εκεί, οραματίστηκα αυτό που θα συμβεί. Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ ήθελα να έρθω στην Ευρώπη και να έρθω σε αυτή την ομάδα. Δεν έκανα κανένα λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο. Εδώ βρήκα την οικογένειά μου».
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας