Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέα«SNF Nostos Run 2023»: Οι εγγραφές άνοιξαν

«SNF Nostos Run 2023»: Οι εγγραφές άνοιξαν

Τρέξε για διασκέδαση, για καλό σκοπό, για τη σωματική και ψυχική σου υγεία! Ο αγαπημένος βραδινός αγώνας δρόμου «SNF Nostos Run 2023» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει στις 22 Ιουνίου, ανανεωμένος, σε μια διαφορετική, παραθαλάσσια διαδρομή. Στο πλαίσιο του φετινού «SNF Nostos», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία, ο αγώνας έρχεται να μας υπενθυμίσει όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει το τρέξιμο, από καλύτερη συγκέντρωση, μέχρι βελτιωμένη διάθεση και περισσότερη δημιουργικότητα.

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η νέα διαδρομή περιλαμβάνει διαδρομές των 10 χλμ., και 5 χλμ., καθώς και μια διαδρομή 1 χλμ. για αθλητές Special Olympics. Η εκκίνηση των 10 χλμ. θα γίνει στις 21:20, των 5 χλμ. στις 20:50 και του 1χλμ. στις 20:55.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τον ρυθμό θα δίνουν μπάντες κρουστών και μια μπάντα μαθητών από το Schoolwave. Μετά τον τερματισμό, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην Αγορά και ένα εντυπωσιακό laser show!

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος υπό την επιστημονική επίβλεψη του Sports Excellence – Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Αττικής, και τους Δήμους Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Πειραιά και Φαλήρου, για τη συνεργασία.

Τρέχοντας για καλό σκοπό

Για μια ακόμη χρονιά, ο αγώνας «SNF Nostos Run» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν μια ελάχιστη συμμετοχή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), για την υποστήριξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Ιωνάς και Κινητικό Εργαστήρι οι οποίοι έχουν αποστολή την ενίσχυση της κινητικής κατάστασης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) μέσω προγραμμάτων αγωνιστικού και θεραπευτικού χαρακτήρα.

 

Ο αγώνας «SNF Nostos Run» δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα γίνεται επίσημη χρονομέτρηση, για όσους θέλουν να γνωρίζουν την επίδοσή τους.

Κάνε σήμερα την εγγραφή σου εδώ!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας