Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήPRESS ! ONΑθλητισμόςΒρούτσης: Αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες

Βρούτσης: Αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες

Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να εγγυάται την προστασία και την τήρηση της έννομης τάξης. Οφείλουμε να βρούμε άμεσα τις κατάλληλες, σύγχρονες για την εποχή, απαντήσεις πάταξης των παραβατικών. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι θα υπάρξει «αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες, όταν συμβαίνουν», σε δήλωσή του για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος Μιχάλης έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/8), εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος.

 Η δήλωση του Γιάννη Βρούτση:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από το αδιανόητο περιστατικό ωμής βίας, που στοίχισε τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ. Ενός νέου ανθρώπου που μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε επιδρομή από «εισαγόμενους» και εγχώριους χούλιγκανς, οι οποίοι μπήκαν στην Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο για να σκοτώσουν.
Η αθλητική κοινότητα και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία πενθεί και δικαίως απαιτεί να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σ’ αυτό το πολυπαραγοντικό ζήτημα, που απασχολεί διεθνώς όλες τις χώρες.
Είναι απογοητευτικό και για εμάς τους πολιτικούς ότι, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και ύστερα από σειρά εξαιρετικά αυστηρών μέτρων που έχουν θεσπιστεί, βρισκόμαστε ξανά απέναντι σε ένα τόσο αποτρόπαιο γεγονός.
Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να εγγυάται την προστασία και την τήρηση της έννομης τάξης. Οφείλουμε να βρούμε άμεσα τις κατάλληλες, σύγχρονες για την εποχή, απαντήσεις πάταξης των παραβατικών.
Σε στενή συνεργασία με τις ομάδες, καθώς δρουν υπό τον μανδύα της «αφοσίωσης» σ’ αυτές. Και με αμείλικτο κυνήγι για την πρόληψη των επεισοδίων και παραδειγματικές τιμωρίες, όταν συμβαίνουν.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας