Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαNetflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές

Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές

Το Netflix αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας, αλλά και την καλύτερη παρέα μετά από μια κουραστική μέρα στο σχολείο η τη δουλεία. Αυτόν τον μήνα, οι νέες προσθήκες της πλατφόρμας, έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να προκαλέσουν ταυτόχρονα ποικίλες αντιδράσεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές του Σεπτεμβρίου.

ΤΑΙΝΙΕΣ:

5. Love in the Villa

Η Κατ Γκράχαμ πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix. Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται στη Βερόνα της Ιταλίας, όταν το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στραβώνει, καθώς απρόσμενα ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν πολύ γοητευτικό άγνωστό.

4. The Perfumier

Mε σκοπό να ανακτήσει την όσφρηση της και να πάρει πίσω τον αγαπημένο της, μία ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν αρωματοποιό που χρησιμοποιεί θανατηφόρες μεθόδους για να δημιουργήσει το τέλειο άρωμα.

3. Athena

Η τρίτη ταινία του Romain Γαβρά, γιου του Κώστα Γαβρά, αποτελεί μία ιστορία αστυνομικής διαφθοράς, μαχητικών διαμαρτυριών και τη διασταύρωση μεταξύ εθνικισμού και προσωπικού καθήκοντος.

Μετά τον θάνατο του μικρότερου αδερφού του κατόπιν μίας φερομένης αστυνομικής διαμάχης, ο Abdel (Dali Benssalah) γυρίζει πίσω από την πρώτη γραμμή για να βρει την οικογένειά του διαλυμένη.

Παγιδευμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση για ότι συνέβη στον αδερφό του, Karim (Sami Slimane) και των εγκληματικών συναλλαγών του μεγαλύτερου αδερφού του, Moktar (Ouassini Embarek), ο Abdel θα κοιτάξει να κατευνάσει τις αυξανόμενες εντάσεις, όμως καθώς η κατάσταση θα κλιμακώνεται η κοινότητά τους θα μετατραπεί σε φρούριο σε πολιορκία.

2. Do Revenge

Η Camila Mendes του Riverdale και η Maya Hawke του Stranger Things υποδύονται δύο μαθήτριες Λυκείου που έχουν αδικηθεί από τους συμμαθητές τους και αποφασίζουν να τους εκδικηθούν

Με επιρροές από το Strangers on a Train του Alfred Hitchcock και από ‘90s εφηβικές ταινίες, όπως το Clueless, η Jennifer Kaytin Robinson υπογράφει ένα εφηβικό θρίλερ για το Netflix.

1. Lou

Η Lou (Allison Janney), μία γυναίκα που πιστεύει πως έχει αφήσει πίσω το επικίνδυνο και σκοτεινό παρελθόν της, βλέπει την ήσυχη ζωή της να διαταράσσεται όταν μία απελπισμένη μητέρα (Jurnee Smollett) την εκλιπαρεί να σώσει την κόρη της, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Με φόντο μία μεγάλη καταιγίδα, οι δύο γυναίκες θα ρισκάρουν τη ζωή τους σε μία αποστολή διάσωσης, η οποία θα φέρει στο φως τα σκοτεινά και συγκλονιστικά μυστικά από το παρελθόν τους. Την ταινία υπογράφει η φωτογραφίας Anna Foerster Westworld.

Το υπόλοιπο Top 10 ταινιών του Netflix: #10 A Jazzman’s Blues, #9 Pokemon: The Arceus Chronicles, #8 No Limit, #7 I Used to Be Famous, #6 I Came By

ΣΕΙΡΕΣ:

5. Alchemy of Souls

Πρόκειται για ένα K-drama που ακολουθεί τις ιστορίες νεαρών μάγων που ασχολούνται με το στοιχείο του ουρανού και της γης, γραμμένο από τις αδελφές Hong των μεγάλων επιτυχιών (My Girl, My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Master’s Sun, Hotel de Luna).

4. Diary of a Gigolo

Η νέα ισπανική σειρά του Netflix, Diary of a Gigolo, απεικονίζει τη ζωή του Emanuel Morillo, ένος περιζήτητου ζιγκολό που περνάει τον χρόνο του με γυναίκες υψηλού προφίλ. Η σειρά όμως παίρνει μια άγρια ​​τροπή όταν ο Emanuel μπλέκει με την Julia Bolonte, την κόρη ενός από τους πελάτες του. Η σχέση του με την Julia ανοίγει τον δρόμο για καταιγιστικές εξελίξεις.
3. Cobra Kai

https://www.youtube.com/watch?v=sUR9PYwlNaA

Το Cobra Kai, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2018 στο YouTube, έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως όταν μετακόμισε στο Netflix.

Η 5η σεζόν της σειράς επικεντρώνεται στο δράμα των ενηλίκων αντί των εφήβων και, με τη χημεία μεταξύ Ralph Macchio και William Zabka να εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα.

Ο στόχος φέτος δεν είναι ο Kreese που βρίσκεται στη φυλακή, αλλά ο Terry Silver που τον έχει αντικαταστήσει ως νέος, πιο στρατηγικός Big Bad.

2. Fate: The Winx Saga

Το Fate: The Winx Saga ακολουθεί το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεράιδων που φοιτούν στο Alfea, ένα μαγικό οικοτροφείο στον Άλλο Κόσμο όπου πρέπει να μάθουν να κυριαρχούν στις δυνάμεις τους. Την ίδια στιγμή, εξερευνούν τον έρωτα, τον ανταγωνισμό και τα τέρατα που απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη. Από τον δημιουργό Brian Young (The Vampire Diaries), το Fate: The Winx Saga είναι μία μεταφορά της ιταλικής σειράς κινουμένων σχεδίων Winx Club του Iginio Straffi.

Αυτή η σεζόν έχει παραπάνω επεισόδια – 8 αντί για 6 – και υπόσχεται να εμβαθύνει περισσότερο στις ιστορίες των Aisha, Stella, Terra και Musa.

1. DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

https://www.youtube.com/watch?v=NVHHs-xllqo

Η σειρά είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου, Jeffrey Dahmer, η εγκληματική δράση του οποίου από το 1978 έως το 1991, είχε σκορπίσει τον τρόπο στην Αμερική.

Από την πρώτη της προβολή η σειρά έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αλλά και ποικίλες αντιδράσεις, με την οικογένεια ενός εκ των θυμάτων του Jeffrey Dahmer να κατηγορεί το δίκτυο ότι επαναφέρει στην επιφάνεια μια βαθιά πληγή.

Η παραγωγή έρχεται από τον Ryan Murphy, με πρωταγωνιστή τον σταθερό του συνεργάτη Evan Peters.

Το υπόλοιπο Top 10 σειρών του Netflix: #10 Go, Dog, Go!, #9 Friends, #8 Dynasty, #7 Heartbreak High, #6 The Crown

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας