Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤζένιφερ Λόπεζ: Βίωσε μετατραυματικό στρες πριν το γάμο με τον Αφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Βίωσε μετατραυματικό στρες πριν το γάμο με τον Αφλεκ

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δείχνει να είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πλέον ζει παντρεμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ. Η Λατίνα σταρ παραχώρησε μία συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live» και μίλησε για τον «μυστικό» γάμο της με τον ηθοποιό αποκαλύπτοντας, μάλιστα πως ήταν ιδέα του Άφλεκ να παντρευτούν στο Λας Βέγκας σε μία μικρή και απλή τελετή, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε, πως πριν από τον γάμο της με τον Άφλεκ βίωσε πολύ έντονο στρες. Όπως εξήγησε, η δυσμενής ψυχολογική κατάσταση, δημιουργήθηκε καθότι ο προηγούμενος αρραβώνας του ζευγαριού, πριν 20 χρόνια, διαλύθηκε εντελώς απρόσμενα και δεν ήταν σίγουρη αν αυτή η δεύτερη προσπάθεια θα έβγαινε τελικά σε καλό και για τους δύο.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, θα ήταν όλα καλά, οι οικογένειές μας θα ήταν εκεί αλλά ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πριν από 20 χρόνια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και αυτό διαλύθηκε. Είχα μετατραυματικό στρες και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει τώρα και αν είναι αλήθεια. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι και φυσικά συνέβαινε, αλλά αισθανόμουν ότι ο γάμος είναι τόσο αγχωτικός» περιέγραψε η 53χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας δε ότι ο πρώτος γάμος τους στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, ήταν ιδέα του συντρόφου της.

«Μια μέρα, ο Μπεν είπε γ@@το, ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε απόψε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, σκέφτηκα ότι είναι τρελό και τι είναι αυτό που κάνουμε. Μου είπε, “πήγαινε στην πρόβα και όταν επιστρέψεις θα τα έχω όλα έτοιμα, κάποια από τα παιδιά μας θα είναι οι μάρτυρες, ας το κάνουμε. Θα το κάνουμε απόψε” και το κάναμε» ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η ομορφότερη νύχτα της ζωής τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της δεν παρέλειψε να εξηγήσει στους θαυμαστές της, την προέλευση του «Bennifer», προσωνύμιο που έχει δοθεί και ερμηνεύει την αγάπη του ερωτευμένου ζευγαριού. Όπως ανέφερε η Λόπεζ στον Τζίμι Κίμελ, με τα χρόνια έχει «αγκαλιάσει» το παρατσούκλι, καθώς παλαιότερα αισθανόταν πως ο κόσμος το κοροϊδεύει, ενώ ο παρουσιαστής της αντιπρότεινε το «AFLO» και το «LOAF», ωστόσο εκείνη δήλωσε χαριτολογώντας πως δεν της αρέσουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας