Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒενσάν Κασέλ: Ο άντρας που άφησε την Μπελούτσι και «διέγραψε» την Κουνάκεϊ

Βενσάν Κασέλ: Ο άντρας που άφησε την Μπελούτσι και «διέγραψε» την Κουνάκεϊ

Ο Βενσάν Κασέλ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στον χώρο του κινηματογράφου, έχοντας διαπρέψει ως ηθοποιός στη γενέτειρά του, Γαλλία, αλλά και στη διεθνή σκηνή.

Εκτός από τη μακρά πορεία του στον χώρο, ο Κασέλ έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα και για τις γυναίκες που έχουν βρεθεί στο πλευρό του, αφού μεταξύ άλλων, παντρεύτηκε μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του Χόλιγουντ, τη Μόνικα Μπελούτσι.

H δεύτερη γυναίκα με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι η κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Τίνα Κουνάκεϊ, με την οποία όλα δείχνουν πως είναι πλέον χώρια, αφού ο Κασέλ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το προφίλ του στο Instagram.

Οι πολυτάραχοι γάμοι του Κασέλ με δύο από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο του θεάματος, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης, αφού και στις δύο περιπτώσεις ο χωρισμός φαίνεται να έφτασε μετά από δική του προτροπή.

Από τη μία οι απιστίες εις βάρος της Ιταλίδας σταρ Μπελούτσι και από την άλλη το απότομο διαζύγιο που λέγεται ότι παίρνει με την Κουνάκεϊ, κάνουν τον Κασέλ να γίνεται ξανά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Ο γάμος με τη Μπελούτσι
Κασέλ και Μπελούτσι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Apartment», το 1996. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε παράφορα και σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Ο γάμος τους, το 1999, ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους στη βιομηχανία του θεάματος ολόκληρης της δεκαετίας, με τους δυο σταρ να γίνονται συχνά πρωτοσέλιδα για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και τις παθιασμένες κοινές σκηνές τους στην οθόνη.

Απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, την Ντέβα που γεννήθηκε το 2004 και τη Λεονί που γεννήθηκε το 2010.Το 2013 και μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι χωρίζει, επικαλούμενο αγεφύρωτες διαφορές. Το διαζύγιό τους συζητήθηκε περισσότερο από τον γάμο τους, μιας και τα ξένα sites «ξετρύπωσαν» μερικές ατασθαλίες από το ένοχο παρελθόν του 56χρονου σήμερα Γάλλου σταρ, που έφεραν το τέλος στον γάμο του.

Τα πρώτα «σύννεφα»
Ο Κασέλ και η Μπελούτσι ζούσαν ανεξάρτητες ζωές για χρόνια, διατηρώντας μάλιστα, τα προσωπικά τους διαμερίσματα σε Παρίσι και Ρώμη, αντίστοιχα. Ο Κασέλ δε, περνούσε πολύ μεγάλα διαστήματα μόνος, κάτι που έκανε ξεκάθαρο ο Τύπος της εποχής. Πριν ακόμη χωρίσουν, η Μπελούτσι είχε κάνει μία έμμεση αναφορά στην απιστία, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν γελοίο από μέρους της να ζητήσει στον σύζυγό της να παραμείνει πιστός, όταν αυτή απουσιάζει από το σπίτι για δυο-τρεις μήνες.
Αφήνοντας αιχμές για την αφοσίωση του Κασέλ στον γάμο τους, η Μόνικα Μπελούτσι δεν εξέθεσε ποτέ τον άλλοτε μεγάλο έρωτα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της.

Η διπλή ζωή του Κασέλ
Εκτός από τη Γαλλία, ο Κασέλ πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του, ως σύζυγος ακόμη της Μπελούτσι, στο Ρίο της Βραζίλίας, εκεί όπου και λέγεται, ότι «έχτισε» μία δεύτερη ζωή. Το 2017, δημποσίευμα της ιταλικής Dagospia, θέλει τον Κασέλ να συζεί με νεαρή Βραζιλιάνα και τη Μπελούτσι να το μαθαίνει ξαφνικά, το 2012.

Σε συνέντευξή του στο GQ France το 2018, ο Κασέλ παραδέχεται για πρώτη φορά, ότι αυτός είναι η αιτία που διαλύθηκε ο γάμος του με τη σέξι Ιταλίδα, απαντώντας στις φήμες περί απιστίας. Δήλωσε ότι «υπήρξαν πράγματα που συνέβησαν, αλλά είναι κάτι μεταξύ της Μόνικα και εμού». Δήλωσε επίσης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου τους, λέγοντας ότι «δεν ήμουν εύκολο άτομο για να ζήσει κανείς μαζί του».

Με το πέρασμα του χρόνου, οι δυο τους κρατούν φιλικές σχέσεις και είναι δίπλα στις κόρες τους, που έχουν ξεκινήσει ήδη δυναμικά την καριέρα τους στο μόντελινγκ, όπως και η μητέρα τους. Η Ντέβα Κασέλ είναι ήδη περιζήτητο μοντέλο και από τα 16 της μέχρι σήμερα, που είναι 18 έχει φωτογραφηθεί για σπουδαία περιοδικά, ενώ έχει περπατήσει σε μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες πασαρέλες οίκων μόδας του κύρους της Dior.

Η πρώτη του γνωστή σχέση
Πριν παντρευτεί τη Μόνικα Μπελούτσι το 1999, ο Κασέλ είχε σχέση με την Ιταλίδα ηθοποιό και μοντέλο, Ιζαμπέλ Αντζάνι, από το 1989 έως το 1995.

Μετά το διαζύγιο με την Μπελούτσι, ο Κασέλ συνδέθηκε με διάφορες γυναίκες, μεταξύ των οποίων το μοντέλο και ηθοποιός Λουντιβίν Σανιέ και τη Βραζιλιάνα καλλονή, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Φημολογείται επίσης, ότι είχε μια σύντομη σχέση με το ιταλικό μοντέλο και ηθοποιό Βαλέρια Γκολίνο.

Οι περιπέτειες για εκείνον τελείωσαν το 2016, όταν γνώρισε τη 19χρονη τότε Τίνα Κουνάκεϊ.

vensankasel_tinakounakei8448
Ο θυελλώδης έρωτας με την Κουνάκεϊ
Το 2016 ο Κασέλ, λίγο πριν «πατήσει» τα 50, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Τίνα Κουνάκεϊ. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και μέχρι πρόσφατα, παρέμειναν αχώριστοι. Παρά τα δημοσιεύματα που έκριναν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, με τους περισσότερους να στοχοποιούν τον ηθοποιό που μπαίνει σε σοβαρή σχέση με μία τόσο νεότερη γυναίκα από εκείνον, οι δυο τους παρέμειναν ζευγάρι περισσότερο από όσο στοιχημάτιζαν οι «κακές γλώσσες».
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, έγινε στο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2016, όπου ο Χολιγουντιανός αστέρας προωθούσε την ταινία του «L’Histoire de l’Amour». Εθεάθησαν να κρατιούνται από το χέρι και να είναι πολύ ερωτευμένοι.Ο γάμος τους
Παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018, σε μια στενή τελετή στο νησί Bidart της Γαλλίας. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2016 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή εκκλησία. Το «παρών» έδωσαν και οι κόρες του με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, δεν δίσταζαν να αναρτούν κοινές τους φωτογραφίες από ταξίδια και σημαντικές οικογενειακές στιγμές, όπως ο ερχομός των δύο παιδιών που απέκτησαν.

Το 2019, το μοντέλο έφερε στον κόσμο την κόρη τους, που ονομάζεται Amazonie. Ανακοίνωσαν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού στο Instagram, με μια φωτογραφία της Κουνάκεϊ να κρατάει το χέρι του νεογέννητου.
Το 2021 μοιράστηκαν με τους εκατομμύρια ακολούθους τους, ότι περιμένουν το δεύτερο κοινό τους παιδί. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, γεννήθηκε ο γιος τους, Λιόν.

Μπορεί να έμοιαζαν όλα ιδανικά, αλλά το τέλος και σε αυτόν τον γάμο του Κασέλ, φαίνεται πως ήρθε και μάλιστα πέφτοντας σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ.

Την «έσβησε» από τα social media
Ο 56χρονος σήμερα Κασέλ, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram. Η κίνηση του ηθοποιού «φουντώνει» τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι χώρισαν πριν από εβδομάδες και ότι «η Τίνα είναι συντετριμμένη».

Η τελευταία φορά που ο Κασέλ έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Κουνάκεϊ στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί, με το διαδικτυακό κοινό της, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες. Παρά τα όσα ακούγονται, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας