Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONOpinionΤο «The ΓΑΠ effect» και το εγγόνι του Ανδρέα

Το «The ΓΑΠ effect» και το εγγόνι του Ανδρέα

Προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις η εμπλοκή του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εταιρεία του Δήμου της Αθήνας για τον Εθνικό Κήπο.

Προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις η εμπλοκή του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εταιρεία του Δήμου της Αθήνας για τον Εθνικό Κήπο. Ο 42χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου έχει τραβήξει τα βλέμματα με την είσοδο του στην δημόσια πολιτική σφαίρα.

Παρότι δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τώρα με τα πολιτικά, επέλεξε ένα χαμηλό προφίλ, επικεντρώνοντας στις σπουδές και την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Αντρέας να βρίσκεται μακριά από τον πατέρα του ακόμα και γεωγραφικά προκειμένου να μην θεωρηθεί ότι ανακατεύεται στην πολιτική και κομματική σκηνή. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το επίθετο του είναι αρκετά «βαρύ» στην πολιτική ιστορία της χώρας, αλλά εκείνος ήθελε να έχει τη δική του πορεία.

Όπως και να έχει το όνομα αλλά και το επώνυμο του  προκαλεί αντιδράσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Και ειδικά στην Ελλάδα η προκατάληψη είναι αρκετά συνηθισμένη όταν αφορά στον οικογενειακό κύκλο ανθρώπων που άφησαν το στίγμα τους κατά τη δική τους εμπλοκή με τα κοινά, πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για τον εγγονό ενός πρώην πρωθυπουργού.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του σε ένα περιφερειακό πεδίο μέσα από την ευκαιρία που του δόθηκε στο Δήμο της Αθήνας.

Άραγε όσοι αντιδρούν σήμερα θα έχουν την ίδια ενσυναίσθηση πολιτικά αλλά και σε άλλους τομείς με έτερους απογόνους που θα χαράξουν τη δική τους πορεία χωρίς τις «πλάτες» των γονιών τους;»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας